Ervaringsverhalen

Wij hebben een bijkeuken aan ons huis staan. Hier tochtte het altijd. Je voelde de koude wind langs je lichaam gaan en kregen het er dan ook echt niet warm gestookt. Na een inspectie van AA-Dak B.V. kwam Maarten Spierings tot de conclusie dat de isolatie in het dak uitgezakt was en er dus op een aantal plekken geen isolatie meer aanwezig was.

In de werkzaamheden van AA-Dak B.V. zijn dus ook de isolatieplaten weer aangevuld. De nieuwe pannen zijn niet alleen heel mooi, maar de bijkeuken is ook weer een behaaglijke ruimte geworden om in te vertoeven.

Ook heeft AA-Dak B.V. alle goten vervangen. Deze waren behoorlijk versleten, dus ons dak kan er weer voor jaren tegen!!

En keurige mensen, die mijn dak uitgevoerd hebben. Ook nadat ze klaar waren hebben ze alles netjes opgeruimd. Totaal geen omkijken naar gehad.

AA-Dak bedankt!!

Fam. Gooijaers / Den Dungen

Bij de nieuwbouw van ons huis wilden we ook graag een bijgebouw, achter in de tuin. Maar dan wel iets aparts. En dus ook een apart dak. We waren uitgekomen op de Leipannen van Koramic en zij adviseerden ons een professionele dakdekker in de hand te nemen, omdat deze pannen nogal specifiek in de verwerking zijn. Op aanraden van Koramic zijn we in zee gegaan met de firma AA-Dak. Geweldige mensen om mee samen te werken, zowel de voorbereiding als de uitwerking zijn bij hun in goede handen. Alles wordt goed overlegd. Ook het zinkwerk is door AA-Dak aangebracht. op die manier hebben we het hele dak bij AA-Dak uitbesteed en hebben we daar geen omkijken naar gehad.

 

nogmaals dank!

Fam. van der Aa / Den Dungen

If you are unsure whether your roof is in good condition?

Request For a free Roof Inspection