Onze Diensten

Nieuwbouw en Renovatie

AA-Dak B.V. is gespecialiseerd in de verwerking van dakpannen en constructies in Nieuwbouw en Renovatie. Dankzij een goede samenwerking met gerenommeerde fabrikanten, leveranciers en onderaannemers (zoals kraan-, container- en verhuurbedrijven) kunnen wij snel schakelen om een efficiënte planning en de beste kwaliteit te waarborgen.

In de renovatietak verzorgt AA-Dak B.V. ook het verwijderen en afvoeren van de oude dakpannen, het eventueel leveren en aanbrengen van isolatie-dakplaten en het verzorgen van de steiger rondom het te renoveren object zodat er veilig gewerkt kan worden. Op deze wijze willen wij u volledig ontzorgen en kunnen wij onze werkzaamheden volledig self-supported uitvoeren.

Naast volledige dakrenovatie kan AA-Dak B.V. ook een gedeelte van het dak uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het vervangen van de nok of het repareren van daken door  kapotte dakpannen te vervangen.

Leipannen

Naast dakpannen voor de Nieuwbouw en Renovatie is AA-Dak B.V. gespecialiseerd in de uitvoering van daken met leipannen, een specialistische tak van sport in de pannendaken. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied bent u bij AA-Dak B.V. verzekerd van de beste kwaliteit. Het op de juiste manier van aanbrengen van leipannen geeft daken een bijzondere uitstraling. Leipannen zijn vaak zichtbaar op grote daken van villa’s, inclusief de leipanbedekking op de dakkapellen en hoek- en kilkepers. Leipannen kennen speciale hulpstukken die een zeer fraaie uitstraling geven naar het totale dakaanzicht.

Loodgieterswerkzaamheden

Dankzij een goede samenwerking met gerenommeerde loodgietersbedrijven kunnen wij ook het volledige zinkwerk van een dak uitvoeren, zoals goten, verholen goten en kilgoten. Na het inmeten kunnen wij snel schakelen om zodoende ook hier de planning en kwaliteit te kunnen waarborgen. Samen met de medewerkers van AA-Dak B.V. zorgen de loodgieters ervoor dat het te nieuwe of te vervangen zinkwerk netjes en volledig waterdicht aansluit op de pannendaken.

Leidekkerswerkzaamheden

Naast de verwerking van dak- en leipannen verwerkt AA-Dak B.V. ook natuursteen en kunststof leien. Dankzij een goede samenwerking met gerenommeerde leidekkersbedrijven kunnen wij deze werkzaamheden, zo nodig in combinatie met pannendaken, volledig uitvoeren en ervoor zorgdragen dat de planning en kwaliteit gewaarborgd zijn.

Schoorsteenrenovatie

Naast dakwerkzaamheden renoveert AA-Dak B.V. ook schoorstenen. U kunt kiezen uit een gedeeltelijke renovatie of een volledige renovatie. Vaak hoeft alleen het lood vervangen te worden, maar ook de gehele schoorsteen kan gerenoveerd worden, wat inhoud dat AA-Dak B.V. de schoorsteen reinigt, voegen uitkapt en opnieuw invoegt, en de gehele schoorsteen impregneert. Op deze wijze is de schoorsteen weer voor jaren waterdicht

Zonnepanelen

AA-Dak B.V. is gespecialiseerd in de verwerking van zonnepanelen, zowel boven de pannen, als tussen de pannen en ook geïntegreerde systemen, in Nieuwbouw en Renovatie. Dankzij een goede samenwerking met gerenommeerde fabrikanten, leveranciers en onderaannemers (zoals electriciëns) kunnen wij snel schakelen om een efficiënte planning en de beste kwaliteit te waarborgen.

 

Zonneceldakpannen

AA-Dak B.V. is gespecialiseerd in de verwerking van zonneceldakpannen. Een nieuw product in de markt, waarbij de zonnecelelementen op de speciaal geproduceerde dakpannen gemonteerd zijn. Je hebt dus geen grote panelen in het zicht, maar dakpannen. En de zonnecellen vallen bijna niet op. De verwerking gebeurd in samenspraak met de fabrikant en de komplete installatie wordt tot in de meterkast opgeleverd. Mogelijk moet de meterkast worden aangepast, ook dat wordt dan in overleg uitgevoerd.

 

If you are unsure whether your roof is in good condition?

Request For a free Roof Inspection